Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2016

PTSS :)

Imej
Fuhh dah lama gila tak start menulis.
blog pun dah  berhabuk , berkarat , berdaki dah update baru sampai
aku pun tak reti nak edit template dah hahaha.

Aku pun banyak actually cerita nak  kongsi , thought takde pun yang nak baca .
Nak kata aku suka cerita dekat org , certain cerita ja boleh story .
Tak semua orang boleh terima cerita kita , opinion kita , rahsia kita , cara kita .
And suddenly aku rindukan suasana rajin berblogging waktu fom 2 dulu .
Duduk asrama of course susah nak update . Line mcm emmmmmm sangat .
Ni pun baru jejak Langkawi . Aku pun bukan budak yang berusia 15 tahun lagi dah
yang menulis tentang cita cita . Sekarang dah 19 , dah boleh kahwin .
Tapi tulah , tadak orang nak . Hahahaha

Cait merapu Adilah .
Aku taktau nak start dekat mana ,
tempat belajar ka , tempat teriak ka
tempat jatuh hati kah ? Eh eh eh .





Okay then , nilah classmate aku . perempuan memanipulasi lelaki of course .
tempat belajar serta menangis di Ptss , Politeknik Tuanku Syed Sirrajudin , Perlis …