Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2016

nak menulis balik

Imej
Kalau aku menulis  balik cerpen and novel aku, confirm kerat kaki ahh takde orang nak baca .  But entah kenapa aku rasa sunyi. Nak menulis jugak, tak kisah lah orang nak baca ke tak . Kritikal kau Adilah . Dulu aku ada buku nota kecik tu dengan penuh idea nak bukukan sebuah novel . Tapi entah macam terlebih dari 1 cerita la pulak . Dalam 1 buku nota aku dah macam ada 5 cerita hahaha. Gila betullah . Cerita aku ni banyak based dengan pengalaman hidup and more kepada khayalan. Entah ada yang cakap orang yang suka menulis ni sebab diorang tak bahagia dengan hidup realiti sekarang. Aku bahagia ja broh but entah la , aku tak boleh la berhenti menulis ni . Kekadang aku rasa aku ni terlampau sweet sangat , rasa macam nak melamar diri sendiri lepastu kahwin pun ada . Sah Adilah mental memalam hahahahaha .. Aku sendiri pun kecik jagung lagi , mana lah nak banyak pengalaman menulis ni. Prolog , epilog bagai . Aku kalau boleh nak tulis dengan chills je gituh .  Serious macam popcorn meletupp ide…