Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2016

Happy 20th

Imej
And now , I already 20 . Sangat sekejap masa berlalu , Pejam celik pejam celik dah lama saya tunggu awak , ehh hahahah . Happy New Year 2017 bebeh , semoga dengan meningkatnya usia ini akan dimurahkan rezeki yang berlebihan serta diberikan kesempatan dan keredhaan dalam mencari erti cinta sejati-Nya . Well , esok aku dah nak balik perlis :( . Mencik ahh . Kenapa cuti sekejap jeee , wae? Tapi cuti lelama pun bosan doh , ni pun dah rindu nak balik kamsis hahaha . Erm Bulan 12 haritu aku adalah buat kerja part-time sikit . Rezeki dari Allah yang tak dijangka langsung , which is my classmate hire aku jadi photographer nikah dengan sanding dia . Serious talk , aku terkejut nak mati hahaha , yeah selama ni aku hanya ambik gambar scenery ja , takpun sepupu aku je duk jadi
model aku nay experiment aku . But this time officially dia nak hire . Aku dah la tak berapa nak berbakat dalam nak suruh pengantin pose ni . But Alhamdulillah , all turned as planned  :) . 3 minggu aku tak balik rumah kak …