Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2017

Pengalaman mematangkan kita

Imej
So , nak diikutkan aku dah berjaya menghabiskan semester 3 dengan jayanya .
Alhamdulillah I did survive , pheww almost died actually.
okay last semester memang hectic nak mati weh.
almost killing each other in the class disebabkan salah faham.
Biasalah, tak semua manusia dapat terima diri kita ni seadanya .
disebabkan seorang perempuan yang menyebarkan cerita
berlakulah perbalahan yang hingga menyebabkan air mata tertumpah
on the spot wooo, aku dah la bukan jenis kaki menangis. Tapi kes ni berat
sampai tertitik air mata. Sumpah, sebab aku dan ahli group mangsa keadaan.
Aku taktau la ujian berat sungguh dekat group kami tiap semester.
Mesti ada punya group kami gaduh, padahal our group antara silence group.
Yang memang wa tak kacau hidup lu, lu jangan kcau hidup wa lah .
But macam dah ada dalam surah baqarah ayat 286
"Allah does not burden a soul beyond that it can bear"
Yeah indeed, ujian ini buat I'm more stronger than ever .
And yeah orang yang membuat kami merana itu …