Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2017

CONFESSION

Imej
Hmm , Aku tak tahu macam mana nak start cerita macam mana sebab cerita ini tiada penghujung dan tiada noktah di setiap baris kata yang tersirat mahupun yang tersurat . Actually , I did like this one guy last last semester , I don't want to bother which semester it is . Yes , I like him so much and this the first time aku buat kerja gila yang bagi aku sekarang agak bodoh jugak la buat macam tu sebab at the end the memory jadi nightmare yang tiap malam menghantui aku. Okay, memang la orang kata cinta itu buat IQ kita terus jadi rendah , disebabkan this one guy . Aku sanggup pergi beli hadiah for his birthday with effort beli kotak , paling takleh blah aku rasa surat cinta aku, my confession . fuhhh aku rasa suwwet tahap diabetis dahtu. Ya , aku memang rasa waktu paling bahagia even he doesn't know who I am , at least dia tahu yang aku ini wujud . But at the end it's becomes spoiler , bila sepupu aku pulak kantoikan yang aku lah tu yang hantar that hadiah with the 'confes…